1.  • Verbonden aan Koninklijke Horeca Nederland

Verbonden aan Koninklijke Horeca Nederland

Advocaten, juristen en mediators met horecabloed 

Ons team aan advocaten, juristen en mediators zijn experts op het gebied van wet- en regelgeving in de horeca. Heb je een juridische vraag of probleem? Zij adviseren je altijd met een praktische, no-nonsense aanpak. Met specifieke horecaervaring en tegen een scherp tarief, lossen zij jouw problemen op terwijl jij gewoon aan het werk kunt. 

Verbonden aan KHN 

KHN Advocaten & Juristen is een BV van KHN en daarmee 100% verbonden aan KHN. Daar ligt onze oorsprong. KHN komt op voor de collectieve en individuele belangen van horecaondernemers in Nederland. De doelgroep van KHN Advocaten & Juristen is wel breder dan alleen KHN-leden. We zijn er voor alle horecaondernemers 

KHN Advocaten & Juristen kent de horecabranche als geen ander, juist vanwege onze nauwe verbinding met KHN. Wij zijn eigenlijk de juridische afdeling van KHN, maar ondergebracht in een aparte BV. Onze diensten zijn niet inbegrepen in het lidmaatschap en hiervoor zul je dus ons (uur)tarief moeten betalen. Wel hebben KHNleden een streepje voor bij ons; gunstigere tarieven op onze dienstverlening en op ons aanbod aan cursussen, trainingen en workshops. 

Met juridische vragen kun je in eerste instantie terugvallen op jouw branchevereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Op basis van je lidmaatschap kun je met al je vragen terecht bij de afdeling KHN Advies (telefonisch) of bij jouw regiomanager van KHN. Zij geven eerstelijns advies en beantwoorden zoveel als mogelijk je vragen of verwijzen je door. Voor verdergaand juridisch advies en bijstand in procedures zullen zij je in contact brengen met KHN Advocaten & Juristen. 

 

                                                                                                  

Pin It on Pinterest

Share This