1.  • Tarieven

Tarieven

 

Tarieven per uur

 
   
Advocaten en juristen €185 excl. btw  (€220 voor niet-leden)
Mediators €150 excl. btw  (€185 voor niet-leden)
Reistijd Half tarief (conform bovenstaande)
   

Een Fixed Fee is een vooraf afgesproken vast bedrag voor specifiek aangegeven werkzaamheden. Als werkzaamheden langer duren dan vooraf ingeschat dan wordt deze extra tijd niet in rekening gebracht. Worden de werkzaamheden afgerond binnen de tijd die daarvoor was vastgesteld dan wordt het vaste afgesproken bedrag in rekening gebracht. Je vindt hieronder onze tarieven. Voor opdrachten die hieronder niet zijn opgenomen, kan op verzoek een vast tarief op maat worden afgesproken. Vraag een offerte aan jouw advocaat, jurist of mediator.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

 

 

Wat

Uitleg

Tarief

1. Huurprijscheck De horecamakelaars waarmee wij samenwerken beoordelen aan de hand van jouw online ingevulde gegevens of je huidige huurprijs te hoog is. €49 excl. btw (€ 99 voor niet-leden)
2. Huurwaardebepalingsrapport Om te bepalen wat een redelijke huurprijs is voor jouw horecapand, komt de horecamakelaar bij je langs om een huurwaarde­bepalings­rapport op te stellen. €750 excl. btw en excl. reiskosten (€1.250 voor niet-leden)
3. Onderhandelingen met verhuurder over prijsverlaging Als blijkt dat je huurprijs te hoog is, spreken onze juristen/advocaten jouw verhuurder hierop aan en onder­handelen over een verlaging van de huurprijs. €695 excl. btw en reiskosten (€895 voor niet-leden)
4. Gerechtelijke procedure huurprijsverlaging Als de onderhandelingen niet tot een succesvol resultaat leiden, kunnen onze advocaten/juristen een huurprijsverlaging afdwingen bij de rechter. Via deze gerechtelijke procedure wordt een deskundige aangesteld die bepaalt wat een nieuwe redelijke huurprijs is. De kosten van het deskundigenrapport dienen door de verzoeker te worden voorgeschoten. €1299 excl. btw, griffierecht, reiskosten en kosten van bijvoorbeeld een taxatierapport (€1599 voor niet leden)
5. Quickscan contracten Het doornemen van bestaande contracten (bijvoorbeeld: huurover­eenkomst, leveranciers, arbeidsovereenkomsten, algemene voorwaarden).

€385 excl. btw per contract voor leden (€460 voor niet-leden)

– beknopte schriftelijke bevestiging van bevindingen

– advies, geen aanpassing (daarover kunnen nadere afspraken worden gemaakt).

6. Personeelsscan Advies over de personeelsadministratie of personeelsbeleid en te verbeteren personeelszaken. €995 excl. btw voor leden (€1190 voor niet-leden), incl. reiskosten
7. Personeelsscan light Check op de personeelsadministratie of personeelsbeleid en inzicht in knelpunten. €295 excl. btw voor leden (€350 voor niet-leden)

Tarieven 2022

 

 

Pin It on Pinterest

Share This