1.  • Personeelsscan

Direct inzicht in jouw arbeidszaken,

dat heb je met de personeelsscan

Personeelsscan

Wil je als horecaondernemer of HR manager advies over je personeelsadministratie of personeelsbeleid? Wil je weten of er nog personeelszaken zijn die je kan verbeteren? Dan kan KHN Advocaten & Juristen een personeelsscan uitvoeren. Je weet dan snel en eenvoudig hoe je personeelszaken ervoor staan en je voorkomt problemen in de toekomst. 

Een jurist of advocaat gaat een dagdeel met je aan de slag om je arbeidsovereenkomsten, je personeelsadministratie, de functie-indeling, individuele loonafspraken (inclusief een eventueel WAB-urenaanbod) en het huishoudelijk reglement door te lopen. Er wordt gecheckt of – in geval van zieke medewerkers – je voldoet aan de eisen uit de Wet verbetering Poortwachter. De adviseur neemt alle informatie mee in de scan om tot een goede beoordeling te komen. Vervolgens ontvang je een rapport met de bevindingen en suggesties ter verbetering.  

Ben je lid van KHN? Dan betaal je een vast tarief van 995 euro inclusief reiskosten (exclusief btw). Ben je geen lid, dan betaal je 1190 euro inclusief reiskosten (exclusief btw). Heb je vragen? Neem contact met ons op en informeer dan geheel vrijblijvend naar de personeelsscan. 

 

We hebben ook

Ja, ik wil de Personeelsscan doen!

Weet snel en eenvoudig hoe jouw personeelszaken ervoor staan. Neem contact op met KHN Advocaten & Juristen.

Pin It on Pinterest

Share This