1.  • Ons Team

Team KHN Advocaten & Juristen

Hans Kant

Hans Kant

Leidinggevende KHN Advocaten & Juristen. Verantwoordelijk voor de strategie van KHN Advocaten & Juristen en de verbinding met KHN. Tevens MT-lid van Koninklijke Horeca Nederland.

“Mijn doel is om de randvoorwaarden te creëren zodat onze juristen/advocaten optimaal hun cliënten kunnen bijstaan. Ik heb in het verleden als advocaat gewerkt dus ken het klappen van de zweep, met meer dan 20 jaar werkervaring bij KHN ken ik de sector goed.”

Johan Poppe

Johan Poppe

Juridisch adviseur en advocaat voor horeca-ondernemers op het gebied van huurrecht, franchisecontracten, ondernemingsrecht en het privacyrecht.

“Op basis van ijzersterke argumenten probeer ik er altijd eerst samen met de andere partij uit te komen. Lukt dat niet dan sta ik regelmatig horecaondernemers bij in een procedure. Een echte belangenbehartiger die wordt gewaardeerd om zijn praktische benadering, veelzijdigheid en sparringpartner.”

Sharon van Dansik

Sharon van Dansik

Arbeidsrecht: begeleiding van werkgevers op alle fronten ten aanzien van arbeidsrechtelijke stukken, verzorgen van trainingen over relevante horeca wet-en regelgeving

“Mijn jarenlange ervaring in en mijn passie voor de horeca maakt dat ik mij verbonden voel met mijn cliënten. Mijn horeca achtergrond en mijn juridische kennis gebruik ik bij het adviseren, begeleiden en trainen van horecawerkgevers.”

Maarten Poerink

Maarten Poerink

Juridisch adviseur en advocaat van horecaondernemers op het gebied van o.a. huurrecht en contractenrecht

‘Het optreden voor de belangen van horecaondernemers, waaronder bij juridische meningsverschillen of conflicten met een verhuurder of een andersoortige contractspartij, geeft mij voldoening. Bij conflicten is het doel om er gezamenlijk met de andere partij uit te komen, mits dit een goede en redelijke oplossing voor de horecaondernemer betreft. Als dit niet mogelijk blijkt te zijn, sta ik de horecaondernemer graag in rechte bij.”

Secretariaat KHN Advocaten & Juristen

Met jarenlange ervaring als (juridisch) secretaresse ondersteunen wij met plezier de juristen en advocaten van KHN Advocaten & Juristen.
Ons doel is om alles, zowel voor jou als voor de behandelaar van jouw dossier, zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Een veelzijdige en interessante baan, waarbij geen dag hetzelfde is!

Monique Heijn

Monique Heijn

Nanda Kabos

Nanda Kabos

Yvonne de Vos

Yvonne de Vos

Pin It on Pinterest

Share This