1.  • Marketing upgrade voor jouw horecabedrijf

Incompany trainingen

Marketingupgrade voor jouw horecabedrijf (halve dag)

Je bekijkt samen met de adviseur de hele gastenreis

Bij de Incompanytraining Marketingupgrade voor jouw bedrijf, kruip je in een dagdeel met onze marketingadviseur in de huid van jouw gasten. Wie zijn ze? Wat drijft ze? Welke behoeften hebben ze die jij kunt vervullen?

Je bekijkt samen met de adviseur de hele gastenreis en de verschillende contactmomenten die hier onderdeel van zijn. Zo bepaal je waar je kansen laat liggen en hoe jij deze kunt invullen om het verschil te maken. Aan het einde van het dagdeel heb je een beknopt marketingplan en concrete ideeën waarmee je direct aan de slag kan.

Twee onderdelen

In de strak getimede setting word je meegenomen in een reis door jouw bedrijf, vanuit het perspectief van jouw gasten. Dit gebeurt aan de hand van twee onderdelen:

  • Een intake via een digitale vragenlijst (2 uur voorbereiding voor de ondernemer).
  • Een sessie van een dagdeel waar je onder begeleiding van onze marketingexpert een beknopt marketingplan opstelt waarmee je direct aan de slag kan. Je analyseert de gastbehoeften van jouw doelgroep met als doel de focus op deze doelgroep te verbeteren; je formuleert een passende propositie en optimaliseert de vindbaarheid van je bedrijf.

Kosten

Het tarief voor deze begeleiding bedraagt voor KHN-leden €795,00 (exclusief btw). Voor niet KHN-leden is het tarief op aanvraag.

 

Ja, ik wil de Huurprijscheck doen!

Bestel direct de Huurprijscheck via de KHN webshop.

Pin It on Pinterest

Share This