1.  • Juridisch Advies

Juridisch Advies

Juristen met horecabloed

Als dochteronderneming van Koninklijke Horeca Nederland is KHN Advocaten & Juristen hét juridisch adviesbureau voor horecaondernemers. De advocaten en juristen van KHN Advocaten & Juristen hebben veel ervaring op de rechtsgebieden die voor jou als horecaondernemer van belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ondernemingsrecht, huurrecht, bestuursrecht en arbeidsrecht.

De advocaten en juristen houden zich dagelijks bezig met de in de horeca voorkomende vraagstukken en begrijpen als geen ander voor welke problemen en uitdagingen jij als horecaondernemer of HR-manager kan komen te staan. Dus heb je hulp nodig bij het aanvragen van een vergunning bij de gemeente, of is deze aanvraag afgewezen en wil je het er niet bij laten zitten? Wil jij jouw verhuurder verzoeken om aanpassing van jouw huurovereenkomst of vind je dat jouw verhuurder een gebrek aan het pand moet verhelpen? Heb je een conflict met een medewerker, of wil je advies over het personeelsbeleid? Dan ben je bij de experts van KHN Advocaten & Juristen aan het juiste adres!

Contact

De advocaten en juristen van KHN Advocaten & Juristen zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op diverse rechtsgebieden zoals arbeidsrecht, huurrecht en bestuursrecht, en kunnen jou op een eerlijke en eigen wijze snel en efficiënt een oplossing op maat bieden. Een advies als het kan, een procedure als het moet. Voor vragen op het gebied van arbeidsrecht kun je vrijblijvend met ons contact opnemen.

Meer informatie over

Contact opnemen

Wij zijn er voor horecaondernemers, horeca verenigingen en gemeenten met horecagerelateerde vraagstukken. Horeca zit in ons bloed, we zijn ermee opgegroeid en erdoor gevormd. Dat maakt ons advies regelrecht uit het juiste hart. Advies met hart voor jouw zaak.

Pin It on Pinterest

Share This