1.  • Incompanytrainingen
Juristen met horeca bloed

Incompany trainingen

Onze cursussen en trainingen 

Op dit moment worden geen cursussen of trainingen georganiseerd als gevolg van de maatregelen van de overheid ter beperking van de verspreiding van het Covid-19 virus. Houd de aankondigingen in de gaten voor de nieuwe planning.   

Cursus Arbeidsrecht “Personeel in de horeca” 

Je leert in één dag alles over arbeidsrecht en personeel in de horeca. Je weet na de cursus waar je op moet letten bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst, welke rechten en plichten je hebt, hoe om te gaan met ziekte & re-integratie en hoe een dienstverband ook weer beëindigd kan worden. Je krijgt veel praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.  

Cursus “Ontslag in de praktijk” 

Tijdens deze workshop leer je welke eisen gesteld worden aan het personeelsdossier en welke stappen je moet zetten in de dossieropbouw, voordat je tot ontslag kan overgaan. Je krijgt praktische tips in begrijpelijke taal. Bijvoorbeeld ook hoe je in plaats van een gedwongen ontslag via de rechter, juist met wederzijdse afspraken het dienstverband kunt beëindigen.  

Workshop Aan de slag met zieke werknemers   

Weet wat je kan, mag en moet doen om een zieke medewerker weer aan het werk te helpen. In een halve dag krijg je uitleg over de verantwoordelijkheden die een zieke werknemer met zich meebrengt voor jou als werkgever. Wat zijn jouw verplichtingen bij het doorbetalen van loon en het bevorderen van de re-integratie, wat mag je van je medewerker verwachten en hoe kun je hem/haar daar op aan kan spreken? Wat is de rol van het UWV en welke stappen moet je doorlopen in het reïntegratieproces? Wat kun je doen als het re-integratieproces niet goed verloopt en wat gebeurt er als de medewerker na twee jaar nog steeds niet hersteld is?  

Training Effectief communiceren 

Tijdens de training effectief communiceren verkent je wat jouw visie is als werkgever en wat je verwacht van jouw medewerkers. Je ontdekt de kenmerken van jouw eigen communicatie en oefent met effectieve gespreksvoering. Je leert in de basis hoe je er voor zorgt dat jouw boodschap goed overkomt bij jouw medewerkers en hoe je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek goed voorbereid. 

Cursus “Huurcontract in de horecapraktijk” 

Je leert alle aspecten die komen kijken bij het huren van een pand; wat jouw verplichtingen zijn en die van de verhuurder, welke aandachtspunten er zijn voor het onderhoud en hoe je de juiste huurprijs kunt bepalen. 

 

 

Contact opnemen

Neem snel en eenvoudig contact met ons op!

Pin It on Pinterest

Share This