1.  • KHN Advocaten & Juristen

KHN Advocaten & Juristen

Over ons

Als dochteronderneming van Koninklijke Horeca Nederland is KHN Advocaten & Juristen hét juridisch adviesbureau voor horecaondernemers. De advocaten en juristen van KHN Advocaten & Juristen hebben veel ervaring op de rechtsgebieden die voor jou als horecaondernemer van belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ondernemingsrecht, huurrecht, bestuursrecht en arbeidsrecht.

Wij zijn KHN Advocaten & Juristen

Vanuit onze kennis en deskundigheid op het gebied van horeca en onze verbinding met KHN, bieden wij ondernemers eerlijke oplossingen op maat. Daarmee pakken wij juridische problemen aan en geven juridische oplossingen en kunnen horecaondernemers het bedrijf naar een hoger plan brengen.

Jouw doel is onze focus

KHN Advocaten & Juristen gaat verder waar anderen stoppen. We gaan tot de juridische kern van het probleem, de oorsprong van de vraag en hebben oog voor alleen uw onderneming. Jouw doelen staan centraal. Omdat we hart voor jouw zaak hebben.

KHN Advocaten & Juristen blinkt uit in expertise, simpelweg door onze jarenlange ervaring met de horecabranche te verbinden met de juiste professionele kennis

“Ik waardeer de kennis en kunde van het team van KHN Advocaten & Juristen”

Meer weten?

Voor elke vraag is een antwoord, voor elk probleem een advies. Vertel ons jouw vraagstuk en wij nemen contact met jou op over de mogelijkheden. Je kunt ook ons altijd bellen via 0348 – 489419 

Contact opnemen

Heb je vragen over wat onze juristen voor jou kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Pin It on Pinterest

Share This