1.  • Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews

Incompany trainingen

Gastvrijheid; hoe krijg ik positieve reviews?

Incompanytraining Gastvrijheid; Hoe krijg ik positieve reviews?

Je leert met elkaar in een halve dag hoe je goede recensies ontvangt. Daarnaast geeft deze training handvatten hoe je positieve recensies kunt benutten en hoe je omgaat met negatieve recensies. Na deze training weet je hoe je deze bron van gastervaringen kunt benutten.

Voor wie?

 Deze incompanytraining is bedoeld voor ondernemers en hun werknemers. Het maximum aantal deelnemers per training is 12 personen. De training beslaat een halve dag.

Inhoud van de training

Gedurende de training krijg je als eigenaar/bedrijfsleider handvatten aangereikt om samen met je team te scoren op het gebied van gastvrijheid. Naast een stukje theorie worden jij en jouw medewerkers actief betrokken bij verschillende interactieve oefeningen gericht op samenwerking en service.

Aan het einde van de cursus weet je:

  • Hoe je de verwachtingen van jouw gasten kunt overtreffen
  • Hoe houding en gedrag de gastbeleving beïnvloeden
  • Hoe je de gastvrijheidsbeleving optimaliseert door effectief leiderschap
  • Hoe je de ‘customer journey’ en contactmomenten in kaart brengt en benut
  • Hoe je slim kunt omgaan met gewenste én ongewenste (online) recensies
  • Hoe je een kritische recensie kunt ombuigen naar een kans
  • Hoe je upselling en mooie omzetresultaten kunt realiseren.

Door deze training op jouw eigen locatie te verzorgen, bespaar je kosten en motiveer je jouw medewerkers. Deelname aan de incompanytraining leidt tot een hogere gastbeleving -en waardering die zich óók in omzet zal vertalen.

Programma (maatwerk)

Je neemt samen met jouw team de gastbeleving in jouw bedrijf onder de loep. Tijdens deze inspirerende training zorgen we er voor dat deze steeds top of mind is bij jouw medewerkers. Het team krijgt praktische tips en adviezen hoe de gastvrijheidsbeleving positief kan worden beïnvloedt. Want overtreffen doe je samen!

Extra

De training wordt geheel op maat verzorgd en afgestemd op jouw bedrijf. Na jouw aanvraag nemen wij telefonisch contact met je op voor een intakegesprek. Daarna ontvang je van ons een vrijblijvende offerte op maat. Wij raden je aan voorafgaand aan de training een (optionele) mystery visit in te plannen met onze adviseur.

Kosten & betaling

De kosten voor deze training zijn €795,00 exclusief btw en inclusief reiskosten. De kosten inclusief een mystery visit voorafgaand aan de training zijn €990,00 exclusief btw.

Ja, ik wil de Huurprijscheck doen!

Bestel direct de Huurprijscheck via de KHN webshop.

Pin It on Pinterest

Share This