1.  • Arbeidsrecht en personeel
KHN Advocaten & Juristen advocaten en juristen gespecialiseerd in vastgoed- en huurrecht

Cursus ‘Het nieuwe arbeidsrecht in de horecapraktijk’ (1 dag)

In verband met corona worden de trainingen op dit moment niet gegeven. Als u belangstelling heeft voor een training, kunt u dit wel kenbaar maken en we zullen daar zo snel mogelijk contact over opnemen.

Tijdens de cursus ‘Het nieuwe arbeidsrecht in de horecapraktijk’ nemen we je in één dag mee door alle regels voor personeel in de horeca.t.

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor horecaondernemers en leidinggevenden.

“Een voorbeeld van een quote”

Inhoud van de cursus

Aan het einde van de cursus weet je:

  • Welke afspraken je kunt maken met nieuwe en bestaande medewerkers over hun arbeidsovereenkomst
  • Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca
  • Wat je kunt en moet doen als jouw medewerker ziek wordt
  • Wat je moet doen om tot een goed personeelsdossier te komen
  • Welke routes je kunt bewandelen om tot ontslag te komen

Programma

De belangrijkste onderdelen van het arbeidsrecht, die je helpen de juiste beslissingen te nemen, komen in deze cursus aan bod. De cursus is toegesneden op de horecapraktijk en wordt regelmatig geactualiseerd. De juristen van KHN Advocaten & Juristen geven praktische tips binnen het juridisch kader. Er is voldoende gelegenheid om jouw eigen praktijkervaringen in te brengen en ervaringen uit te wisselen met collega-horecaondernemers. Aanvang 9.30 uur, einde 16.00 uur. Je ontvangt na afloop van de cursus per mail een handig naslagwerk.

Kosten & betaling

Deze cursus wordt verzorgd door KHN Advocaten & Juristen. De kosten voor deze cursus zijn € 295,- per persoon voor KHN-leden en € 350,- per persoon voor niet-KHN-leden (inclusief lunch, exclusief btw). Je ontvangt na afloop van de cursus een factuur van KHN Advocaten & Juristen.

Contact opnemen

Wij zijn er voor horecaondernemers, horeca verenigingen en gemeenten met horecagerelateerde vraagstukken. Horeca zit in ons bloed, we zijn ermee opgegroeid en erdoor gevormd. Dat maakt ons advies regelrecht uit het juiste hart. Advies met hart voor uw zaak.

Pin It on Pinterest

Share This