1.  • Advocatuur
KHN Advocaten & Juristen advocaten en juristen gespecialiseerd in vastgoed- en huurrecht

Advocatuur

KHN Advocaten & Juristen kent de horecabranche als geen ander, juist vanwege onze nauwe verbinding met KHN. Mocht je tegen een juridische vraag of probleem aanlopen, dan kun je als KHN-lid (tegen betaling van een gereduceerd uurtarief) gebruik maken van advisering door onze advocatenOnze advocaten zijn gespecialiseerd in horeca gerelateerde zaken en kunnen je bijstaan in procedures in eerste aanleg en in hoger beroep. De advocaten van KHN Advocaten & Juristen zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (www.advocatenorde.nl). 

Onze advocaten zijn: 

  • Johan Poppe: Ondernemingsrecht, huurrecht, arbeidsrecht en privacy recht 
  • Maarten Poerink: Huurrecht en verbintenissenrecht 

Onze advocaten zijn advocaat in dienst van KHN Advocaten & JuristenKHN Advocaten & Juristen is een onderdeel van de vereniging Koninklijke Horeca Nederland en dat betekent dat zij alleen optreden voor de leden van de Vereniging Koninklijke horeca Nederland en voor de vereniging Koninklijke Horeca Nederland zelf en de aan haar gelieerde organisaties.  

Verder mogen onze advocaten niet optreden in geschillen tussen leden, vanwege een (mogelijk) tegenstrijdig belang. In voorkomende gevallen kunnen we je dan in contact brengen met ons netwerkkantoor, waarmee wij een langdurige samenwerking hebben. Via KHN Advocaten & Juristen kun je dan, als lid van KHN, nog steeds korting krijgen op het uurtarief.  

Onze advocaten voldoen aan de eisen die de Nederlandse Orde van Advocaten stelt aan een goede praktijkuitoefening

Contact 

Heb je vragen? Neem dan  contact met ons op! 

Contact opnemen

Neem snel en eenvoudig contact met ons op!

Pin It on Pinterest

Share This